У Кропивницькому підняли Олімпійський прапор (ФОТО)

Сьогодні, 27 січня, у Кропивницькому в дитячо-юнацькій спортивній школі №2 підняли Державний і Олімпійський прапори. 

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Протягом восьми днів, із 21 по 28 січня, в Італії, Австрії та Словенії триває XVI зимовий Європейський юнацький олімпійський фестиваль, в рамках якого спортсмени з 48 країн віком від 14 до 17 років змагаються у12 видах спорту. Національну юнацьку збірну України представляють 27 спортсменів, які виступають у дев’яти видах спорту.

43

З нагоди фестивалю та в рамках Всеукраїнської церемонії Національного олімпійського комітету “Свято олімпійського прапора” у Кропивницькому в КДЮСШ №2 відбувся урочистий захід.

44

Право підняти Державний і Олімпійський прапори отримали кращі вихованці спортивної школи: чемпіонка та срібна призерка чемпіонату світу з таеквон-до ІТФ Владислава Лягаєва і Наталія Конюх та юні футболісти-переможці обласного «Фестивалю футболу 2022» серед дитячо-юнацьких команд.
За дорученням міністра молоді та спорту, президента НОК України Вадима Гутцайта заслужений майстер спорту Олександр Симоненко отримав пам’ятну відзнаку НОК, тренеру-викладачу з греко-римської боротьби КДЮСШ № 3 Миколі Горбаню вручили посвідчення заслуженого тренера України, а спортивний журналіст і оглядач Юрій Ілючек отримав відзнаку НОК за перемогу його авторської телепрограми «SPORT UI» в номінації «Найкраща спортивна телепрограма року» ХХІ Всеукраїнського конкурсу «Україна олімпійська».

4

Подякою управління молоді та спорту Кропивницької міської ради відзначили спортивного мецената, шанувальника футболу, громадського активіста, волонтера, який опікується не лише спортом, а й допомагає ЗСУ, Олександра Скляревського.

433

Для учасників олімпійського свята вихованці відділення таеквондо ІТФ під керівництвом заслуженого тренера України Ігоря Зюнзі підготували подарунок – яскраву спортивну композицію.

443
4433

Нагадаємо, Кропивницькі школярі перемогли у всеукраїнських спортивних змаганнях

Читайте також: Олександрієць став чемпіоном світу з військово-спортивного багатоборства

Поширити:

Залишити коментар:

коментар