Кропивницькі школярі перемогли у всеукраїнських спортивних змаганнях

Кропивницька міська рада

У селищі Винники на Львівщині відбувся ІV всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Cool Games».

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

У  змаганнях, які тривали з 15 по 20 листопада, взяли участь 25 збірних команд школярів з усієї країни. Команду Кіровоградської області представляли школярі з навчальних закладів Кропивницького, які стали переможцями обласного етапу змагань.

До команди обласного центру увійшли: Єлизавета Прилєпова, Артем Огородник, Максим Сагайдак, Єлизавета Міхальцова з Фортечної гімназії, Дмитро Шиповських, Анастасія Бєлік з НВО №26, Вадим Дубівка, Маргарита Луньова, Анастасія Глумна, Максим Тарасенко з ліцею «Науковий». Готували команду вчителі фізичної культури Максим Євтягін з НВК №26 та Олег Білобабченко з Фортечної гімназії.

Для учасників турніру провели також декілька майстер-класів та тематичних зустрічей. На свято спорту завітала Діана де Навасель де Кубертен, праправнучка Пьєра де Кубертена, барона, ініціатора сучасних Олімпійських ігор.

Під час змагань кропивницькі діти показали дуже високий результат. На фінальну зустріч проти команди Донецької області підійшли без жодної програної зустрічі. Так і у фіналі перемога була за нами з рахунком 2:0. Третє місце посіла команда з Івано-Франківська, які перемогли одноліток з Волині. У боротьбі за п’яте місце школярі з Київської області переграли Херсонську область, сьоме місце посіла команда з Києва, а замкнула фінальну вісімку команда Чернівецької області.

03

3

32

33

90

332

Нагадаємо, Кропивничанки стали чемпіонками України з важкої атлетики

Читайте також: команда Кіровоградщини перемогла на чемпіонаті України з велоспорту

Поширити:

Залишити коментар:

коментар