Батько воює, один син втратив кінцівку, інший – потрапив у ДТП. Потрібна фінансова підтримка

© ТСН

На Кіровоградщині збирають кошти на лікування 27-річного Сергія Сухотіна з села Роздолля Компаніївського району, який постраждав у результаті ДТП на автодорозі Кропивницький – Кривий Ріг у селищі Новгородка Кропивницького району.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

«Наразі Сергій перебува в реанімаційному відділенні обласної лікарні. Його стан стабільно тяжкий. У результаті аварії він отримав перелом ключиці, закритий перелом гомілкової кістки та відкритий перелом стегнової кістки, через що втратив понад два літра крові. Зараз Сергію необхідна операція, однак через сильний забій легенів, її поки зробити не можуть. Як нам сказали лікарі, на лікування Сергія необхідно багато коштів, мова йде про суму понад 300 тисяч гривень», – розповідає сестра постраждалого Юлія Сухотіна.

Крім цього, за її словами, після операції ще попереду на Сергія чекає довготривала реабілітація, яка коштує також багато грошей.

«Наразі наш тато захищає країну і знаходиться в бойових точках. Мій ще один брат Юрій також був військовослужбовцем, отримав поранення, втратив кінцівку, нині знаходиться на реабілітації в Німеччині. А тепер ще й сталася така біда з Сергієм» , – додала Юлія.

Родина Сергія звертається по допомогу до небайдужих. Охочі підтримати родину фінансово можуть перерахувати кошти на картку батька постраждалого Юрія Сухотіна 4149499800961417

Нагадаємо, кома після нуля. Історія воїна з Кіровоградщини, пораненого під Бахмутом.

Читайте також: На Кіровоградщині збирають кошти на лікування 3-річного хлопчика

Поширити:

Залишити коментар:

коментар