УКФ може профінансувати освітній проект директора Благовіщенського НВК

© Олександр Чучаєв | Facebook

Проект «Літня школа для майбутніх вчителів «Teacher Power», який розробив директор Благовіщенського НВК №2 Олександр Чучаєв, голова громадської організації «НОВІ», пройшов до фінальної частини грантової освітньої програми Українського культурного фонду.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сайту Кіровоградської ОДА.

«Це платформа для здобуття необхідних професійних компетентностей та ціннісних орієнтацій для майбутніх педагогів. Вона покликана не лише розвивати навички роботи з учнями, а й формувати громадянську, здоров’язбережувальну, підприємницьку та інші компетентності», – зазначив Олександр Чучаєв.

Освітня програма “Літньої школи” передбачає залучення 50 студентів із усіх регіонів України, найбільш вмотивованих стати вчителем. З ними проведуть семиденні інтенсиви з методики викладання предметів, тайм-менеджменту, роботи в онлайн, тощо.

Наразі проект перебуває на стадії розрахунку вартості. Максимальна сума гранту – 700 тисяч гривень. До співфінансування зможуть долучитися меценати.

Нагадаємо, Олександр Чучаєв увійшов у ТОП-10 вчителів Укpaїни зa веpсією нaціонaльної пpемії Global Teacher Prize Ukraine у 2020 році.

Читайте також: Виклики освіти і громадська активність – у Благовіщенському відбувся BlagoEdFest2020

Поширити:

Залишити коментар:

коментар