Чому у Кропивницькому зникли маршрутки №103

© cbsistatic.com

У Кропивницькому вже близько двох тижнів не курсують маршрутні таксі №103 “Вул. Генерала Кульчицького – вул. Кільцева”. Перевізник ПП “УкрАвтоІнвест”, який обслуговував цей маршрут відмовився надалі це робити нібито через економічну невигідність.
Про це Першій електронній газеті повідомив начальник управління транспорту міськради Олександр Вергун.

Скарги про відсутність маршруток №103 кропивничани неодноразово озвучували у спільноті “Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького” у Facebook.

Олександр Вергун розповів, що від перевізника ПП “УкрАвтоІнвест” надійшов лист про те, що вони відмовляються обслуговувати цей маршрут. Причиною відмови вказали нібито економічну недоцільність – перевізник начебто заробляв лише на заправку.

Начальник управління транспорту повідомив, що, у зв’язку з відмовою перевізника обслуговувати 103-й маршрут, на цьому напрямку ймовірно додадуть ще один комунальний великогабаритний автобус. Окрім того, наступного тижня 103-й маршрут виставлять на конкурс.


Нагадаємо, у серпні на трьох міських маршрутах у Кропивницькому виїхали нові білоруські автобуси МАЗ 206, які за 32 млн 700 тис. грн цього року придбало КП “Електротранс” у дніпровської фірми ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” .

18 серпня ці МАЗи виїхали на автобусному маршруті №46 “Селище Гірниче – Новомиколаївка”, 23 серпня – на маршруті №130-А “Катранівка – Лелеківка”, а 30 серпня – на маршруті №111-А “Стара Балашівка – Озерна Балка”.

Також напередодні маршрутні таксі №11 та 126 змінили схему руху.

Читайте також:

Нові автобусні маршрути з’являться в EasyWay через тиждень

Поширити:

Залишити коментар:

коментар