Нові автобусні маршрути з’являться в EasyWay через тиждень

GPS-сигнали автобусів, які протягом серпня почали курсувати на маршрутах №46, №111-А та 130-А, через тиждень-півтора можна буде відслідковувати онлайн у системі “EasyWay”.

Про це Першій електронній газеті розповів начальник управління транспорту міськради Олександр Вергун.

За його словами, найближчим часом відповідальні особи з Електротрансу зв’яжуться із представниками “EasyWay”, і передадуть їм схеми руху автобусів та всю потрібну інформацію.

“Через тиждень-півтора ці автобуси з’являться у Системі пошуку маршрутів громадського транспорту “EasyWay”, – запевнив посадовець.

Як розповів Першій електронній газеті представник Системи пошуку маршрутів громадського транспорту “EasyWay” Єгор Чабанюк, щоб відобразити рух автобусів №46, №111-А та 130-А, багато часу не потрібно – після отримання даних про їхні GPS-трекери, їх відразу внесуть у програму.

“Як тільки “Електротранс” додасть в працюючий давно архів три нові GPS-ID – в EasyWay вони через хвилину будуть відображатися”, – запевнив Єгор Чабанюк.

Нагадаємо, у серпні на трьох міських маршрутах виїхали нові білоруські автобуси МАЗ 206, які за 32 млн 700 тис. грн цього року придбало КП “Електротранс” у дніпровської фірми ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” .

18 серпня ці МАЗи виїхали на автобусному маршруті №46 “Селище Гірниче – Новомиколаївка”, 23 серпня – на маршруті №130-А “Катранівка – Лелеківка”, а 30 серпня – на маршруті №111-А “Стара Балашівка – Озерна Балка”.

Наразі у Системі пошуку маршрутів громадського транспорту “EasyWay” відображаються 7 автобусних та 4 тролейбусних маршрути, які обслуговує КП “Електротранс”, та лише один маршрут, який обслуговує приватний перевізник ПП “Олікс” – №1-Ц.

Влітку, після підписання нових договорів із перевізниками, 12 кропивницьких маршруток мали з’явитися на EasyWay. Проте їхній рух досі не відображається у системі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар