На Кіровоградщині 13 абітурієнтів “спалили” під час списування на ЗНО

© depo.ua

Під час зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури на Кіровоградщині у 12 абітурієнтів виявили мобільні телефони, а у ще одного – пристрій з навушниками. Цих учнів вилучили з аудиторій, вони втратили можливість здачі даного предмету.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту Кіровоградської ОДА.

ЗНО з української мови та літератури у Кіровоградській області проводилося 24 травня.

Відповідно до встановлених вимог, майбутніх випускників прийняли 31 пункт тестування, 13 з яких працювали в Кропивницькому, 5 – Олександріїї, по 2 у Новоукраїнці, Знам’янці, Світловодську, Новомиргороді, Благовіщенську, смт Голованівську та 1 у Долинській.

Тестування проходило 7574 випускники, що склало 97% від загальної кількості зареєстрованих (всього зареєстрованих 7806 учнів).

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури загалом пройшло злагоджено та у відповідності з вимогами. Також було забезпечено вчасне, централізоване, безкоштовне підвезення випускників до пунктів тестування.

У ході проведення ЗНО було зафіксовано 12 випадків наявності у абітурієнтів мобільних телефонів та 1 пристрою з навушниками. Абітурієнти були вилучені з аудиторій та втратили можливість здачі даного предмету.

Нагадаємо, на Кіровоградщині двоє абітурієнтів “недосиділи” до кінця ЗНО з математики.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар