Двоє абітурієнтів “недосиділи” до кінця ЗНО на Кіровоградщині

© Znaj.ua

Учора, 22 травня, у Кіровоградській області відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики. Під час ЗНО в одного учня виявили телефон, а інший вийшов у туалет і не повернувся в аудиторію.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт управління освіти ОДА.

Майбутніх випускників прийняли 10 пунктів тестування, 6 з яких працювали у Кропивницькому, 2 –  в Олександрії, по одному – у Новоукраїнці та Голованівську.

У роботі було задіяно 164 аудиторії, в яких проходили тестування 2303 випускники, що склало 95,3% від загальної кількості зареєстрованих (всього зареєстрованих 2417 учнів).

Зовнішнє незалежне оцінювання з математики пройшло злагоджено та у відповідності з вимогами. Також було забезпечено вчасне, централізоване, безкоштовне підвезення випускників до пунктів тестування.

У ході проведення ЗНО було зафіксовано випадок наявності у 1 абітурієнта мобільного телефону та одна нестандартна ситуація (учень вийшов до вбиральні і не повернувся до аудиторії). Абітурієнт з телефоном був вилучений із аудиторії та втратив можливість здачі даного предмету.

24 травня відбудеться ЗНО з української мови та літератури. Працюватиме 31 пункт тестування: 13 –  у Кропивницькому, 5 –  в Олександрії, по 2 – у Новоукраїнці, Благовіщенському, Голованівську, ще один пункт буде у Світловодську.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар