Юстиція Кіровоградщини має 8 вакансій

Головним територіальним управлінням юстиції у Кіровоградській на сайті Національного агентства України з питань державної служби розміщено оголошення на заміщення 8 вакантних посад. Подати документи на участь у конкурсі можна до 18 травня.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Зокрема, шукають наступних спеціалістів:

  1. Начальника Новгородківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  2. Начальника Долинського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  3. Головного спеціаліста Кропивницького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  4. Головного спеціаліста Фортечного районного у місті Кропивницькому відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 04.04.2020 року); (вимоги до учасника конкурсу)
  5. Головного спеціаліста Подільського відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  6. Державного виконавця Олександрійського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (посада 1); (вимоги до учасника конкурсу)
  7. Державного виконавця Олександрійського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (посада 2); (вимоги до учасника конкурсу)
  8. Державного виконавця Фортечного відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області. (вимоги до учасника конкурсу)

Проведення електронного тестування призначено на 10:00 23.05.2018 за адресою: м. Кропивницький, вул. Дворцова, 6/7.

Розв’язання ситуаційних завдань для категорії «Б» призначено на 10:00 24 травня.

Проведення співбесіди для категорій «Б» та «В» призначено на 11:00 25 травня за адресою: м. Кропивницький, вул. Дворцова, 6/7.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар