Четверо кропивницьких викладачів тиждень стажувалися в Європі

Протягом тижня у квітні четверо викладачів ЛА НАУ у Кропивницькому пройшли стажування у Словаччині, Австрії та Угорщині за програмою “Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та провідні тенденції”.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ЛА НАУ.

Смірнова Ірина Леонідівна, професор кафедри авіаційного обладнання, к.пед.наук, доцент; Смірнов Володимир Володимирович, старший викладач кафедри авіаційного обладнання; Задкова Олена Володимирівна, доцент кафедри льотної експлуатації аеродинаміки та динаміки польотів, к.пед. наук та Бродова Олеся Володимирівна, старший викладач доцент кафедри льотної експлуатації аеродинаміки та динаміки польотів к.пед.наук у рамках стажування у Європі відвідали Братиславський Пан-Європейський університет, Венський університет, Кошицький технічний університет та Будапештський університет.

Окрім корисних знань, європейського досвіду запровадження інноваційних технологій у вищу освіту, учасники стажування отримали безліч яскравих вражень від спілкування з європейськими колегами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар