Новий світлофор облаштують на перехресті вул. Яновського і Куроп’ятникова

У Кропивницькому на перехресті вул. Яновського і Куроп’ятникова до кінця місяця облаштують новий світлофор.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Згідно зі сторінкою закупівлі, Головне управління житлово-комунального господарства міської ради вже уклало договір із кропивницькою філією Державного підприємства Міністерства внутрішніх справ України “Інформ-Ресурси” про облаштування світлофорного об’єкта на перехресті вулиць Яновського – Куроп’ятникова.

Кінцевий термін виконання робіт – 31 грудня цього року. Вартість встановлення світлофорного об’єкта – 278 тис 943 грн.

Нагадаємо, 13 грудня, близько на розі вул. Яновського та Куропятникова сталася ДТП за участі автомобілів “Nissan” та “Geely”. У січні 2017 року на цьому перехресті встановили перші у місті світлодіодні дорожні знаки “Пішохідний перехід”.

Окрім того, у грудні у Кропивницькому оновили світлофори на перетині просп. Університетського та вул. Юрія Коваленка. Відтепер вони показують відлік часу кожної фази роботи, а для пішоходів з вадами зору світлофори обладнали звуковим супроводом. А найголовніше – з 15 до 26 секунд збільшили час повороту ліворуч з просп. Університетського на вул. Юрія Коваленка.

А у зв’язку з демонтажем аварійної тролейбусної опори на розі вул. Юрія Коваленка та Космонавта Попова не працюватиме світлофор, який був розміщений на ній. За попередніми даними, світлофор не працюватиме близько двох тижнів – до 26 грудня.

Читайте також:

Небезпечні перехрестя Кропивницького, або Як зменшити кількість ДТП

Поширити:

Залишити коментар:

коментар