Два тижні не працюватиме світлофор на розі вул. Коваленка і Попова

світлофор на розі вул. Юрія Коваленка та Космонавта Попова © google.maps

У зв’язку з демонтажем аварійної тролейбусної опори на розі вул. Юрія Коваленка та Космонавта Попова не працюватиме світлофор, який був розміщений на ній. За попередніми даними, світлофор не працюватиме близько двох тижнів.

Про це Першій електронній газеті повідомив директор кропивницької філії ДП УМВС України “Інформ-ресурси” в Кіровоградській області Олександр Шумейко.

За його словами, КП “Електротранс” проводить заміну старої аварійної тролейбусної опори на розі вул. Юрія Коваленка та Космонавта Попова, тому вже сьогодні довелося вимкнути живлення світлофора, який знаходиться на повороті до “Епіцентру”.

“Там опора була під нахилом, тому тролейбусники будуть її демонтувати. Вони вже поставили нову опору. Оскільки працівники КП “Електротранс” перетягували кабелі, ми вже сьогодні відімкнули той світлофор. Враховуючи, що нову опору встановили трохи далі – на відстані близько 6 м від проїжджої частини, нам потрібно буде встановлювати нову металеву стійку для світлофора. Ми це зробимо, коли вони демонтують аварійну опору. Відповідно, на встановлення нової стійки потрібен час – вона має відстоятися поки застигне суміш у підніжжі”, – розповів Олександр Шумейко.

Орієнтовно, світлофор на розі вул. Юрія Коваленка та Космонавта Попова відновить свою роботу 26 грудня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар