Небесне військо поповнилося захисниками з Кіровоградщини

© Прямий

До лав Небесного війська приєдналися ще п’ятеро захисників із Кіровоградщини, які віддали свої життя в боях з російськими окупантами.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громад.

29 липня Знам’янська громада попрощалася зі старшим матросом Боровковим Іллею Володимировичем, який загинув 14 липня під час бойового зіткнення з російськими загарбниками в районі села Тернівка Миколаївської області.

Ілля Боровков

Завтра, 1 серпня, тут проведуть в останню путь молодого воїна – солдата Миколу Геніха, уродженця села Петрове. Солдат загинув убоях на Донеччині.

Микола Геніх

У невеличкому селі Турія Новомиргородської громади поховали Івана Полонця. За фахом Іван був учителем історії, проте після одержання диплома попрацювати у школі йому не судилося ‒ пішов боронити Україну. Юнак був єдиним сином своїх батьків. Воїн загинув від осколкового поранення.

Іван Полонець

28 липня загинув воїн із села Сабатинівка Благовіщенської громади Жовтий Євген Олексійович. Хлопець служив у 57-ій бригаді. Він помер від складних поранень, отриманих під час ворожого обстрілу українських позицій у Чернігівській області. Разом з ним життя віддали ще четверо наших бійців.

Жовтий Євген

30 липня пішов на небо Євгеній Шепотинник із села Бірки Олександрівської громади, 1996 року народження.

Євгеній Шепотинник

Нагадаємо, громада Кіровоградщини попрощалася з загиблим захисником.

Читайте такожВранці над Кіровоградщиною збили ракету

Поширити:

Залишити коментар:

коментар