“Французький легіон” кропивницької “Зірки” поповнився двома бійцями

Кропивницька “Зірка” підписала двох нових французьких футболістів – півзахисника Момара Бангуру та центрального захисника Адель Гафаіті Мохамеда Нурредіна.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби “Зірки”.

Ці новачки стали черговими бійцями “французького легіону” у складі кропивничан. У “Зірці” вже грають їх земляки  Арно ГеджІшем Ель АмдауїСесе-Франк Пепе та Джуліан Рюльє Кейта.

Також під час зимових канікул до кропивницького клубу приєдналися 24-річний захисник Антон Братков та півзахисник Дмитро Білоног.

Адель Гафаіті Мохамед Нурредін / © fczirka.com.ua

Адель Гафаіті Мохамед Нурредін народився 16 липня 1994 року в місті Нантер у Франції.

Новачок грав у юнацьких командах французького «Нансі», а в 2011 році перейшов у шотландський «Рейнджерс», де також виступав у юнацькому колективі.

Улітку 2012 року Адель переїхав до Англії, в клуб «Норвіч Сіті», в якому грав за команду U-23. Згодом, тренувався разом з першою командою, але жодної гри за неї так і не провів.

У січні 2014 року був відданий в оренду в англійський «Олдем Атлеті». Після оренди повернувся назад в «Норвіч», звідки перебрався в алжирський «Оран». Минулого року перебрався до французького «Олімпіка» з міста Нуазі-ле-Сек, а останнім клубом гравця була «Тулуза Родео».

Окрім того, Адель провів декілька ігор за збірну Алжиру (U-20).

Момар Бангура / © fczirka.com.ua

Момар Бангура народився 24 лютого 1994 року в столиці Сенегалу, місті Дакар.

У шість років він приєднався до французької команди «Сент-Маргеріт», а через рік перейшов у молодіжну академію «Марселя».

У 2012 році Момар зіграв два матчі за першу команду «Марселя», але в наступних трьох сезон виступав за дублюючу команду у п’ятому за рівнем дивізіоні Франції.

Улітку 2015 року перейшов у клуб англійської ліги 1 «Свіндон Таун». Там Бангура зіграв один матч у чемпіонаті та один матч у Кубку Футбольної ліги.

У нашій команді Момар Бангура виступатиме під 94-м номером.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар