Кропивницька “Зірка” підписала перспективного вихованця “ПСЖ”

Черговим новачком кропивницької «Зірки» став ще один легіонер, центральний захисник з Франції, Сесе-Франк Пепе.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу клубу.

Він народився 9 листопада 1996 року в місті Кліші-ля-Гаренн (Франція). Сесе-Франк Пепе є вихованцем футбольного клубу «Парі Сен-Жермен». У сезоні 2013/14 років у складі команди «ПСЖ» U-19 він провів один матч у Юнацькій лізі УЄФА, а ще 2011 року дебютував у складі юнацької збірної Франції, за яку провів 6 матчів.

Згодом, а саме 25 серпня 2014 року, центральний захисник перейшов до команди «Олімпік» (Марсель). Щоправда за першу команду в офіційних іграх не грав, але виступав у складі другої команди марсельського «Олімпіка».

Контракт захисника з ФК «Зірка» розраховано на два роки. Виступатиме у нашій команді Сесе-Франк Пепе під 45-м номером. Зріст гравця – 186 см, вага – 92 кг.

Нагадаємо, першим поповненням у літнє міжсезоння у складі нашого клубу став вірменський захисник Арман Оганесян. Наступним придбанням став француз Арно Гедж.

Далі черговими новачками у складі «Зірки» стали молодий 22-річний захисник Тарас Качараба та 24-річний нападник, вихованець академії київського «Динамо» Вячеслав Панфілов.

Окрім того, «Зірка» підсилила свій склад іспанським 27-річним опорним півзахисником Марком Кастельсом Ортегою. Марк є вихованцем іспанської «Валенсії», проте в складі головної команди не грав, але виступав у команді «Валенсії Местальї».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар