Кропивницька “Зірка” підписала чергового французького легіонера

Кропивницька “Зірка” підписала чергового французького легіонера – 27-річного французького півзахисника Джуліана Рюльє. Клуб уже заявив новачка на поєдинки весняної частини чемпіонату України.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту ФК “Зірка”.

 Джуліан Рюльє / © fczirka.com.ua

Після підписання контракту з кропивницьким клубом Джуліана Рюльє відразу внесли у заявку. Про це йдеться на офіційному сайті УПЛ.

Джуліан Рюльє став вже четвертим французьким легіонером у складі “Зірки”. За кропивничан виступають його співвітчизники Арно ГеджІшем Ель Амдауї та Сесе-Франк Пепе. Під час зимових канікул до кропивницького клубу також приєднався 24-річний захисник Антон Братков та півзахисник Дмитро Білоног.

Джуліан народився 4 квітня 1990 року в місті Ніцца. Грав за юнацькі команди «Вільвранш» та «Монако». У 2010 році перейшов до латвійського чемпіонату у ФК «Транзит». Наступного року перебрався до Греції, де виступав за команду «ПАО Руф». У 2012 році переїхав до Литви, де грав у складі «Атлантаса», яка є представником вищої ліги Литви. З сезону 2015/16 років був гравцем французької «Монако», та виступав за його другу команду.

Рюльє Джуліан (Кейта). Народився 4 квітня 1990 року в місті Ніцца (Франція). Захисник. Зріст – 176 см, вага – 65 кг.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар