Кропивницька “Зірка” підписала чергового француза

Склад кропивницької «Зірки» поповнив ще один француз, нападник Ішем Ель Амдауї.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу клубу.

Він народився 18 листопада 1995 року в місті Ніцца (Франція). Більшу частину своєї кар’єри провів у клубній системі футбольного клубу «Ніцца», але за першу команду не виступав. У складі другої команди «Ніцци» у чемпіонаті провів 11 ігор, м’ячів не забивав. Останнім клубом французького нападника був бельгійський «Тертр-Отраж».

Контракт з Ішемом Ель Амдауї підписано на два роки. У «Зірці» він гратиме під 11-м номером. Ішем вже провів декілька товариських ігор за нашу команду.

Зазначимо, що дебютувати за наш клуб Ішем Ель Амдауї зможе вже 11 серпня, о 19:00 на головній спортивній арені країни, НСК «Олімпійський», у рамках 5-го туру української Прем’єр-ліги, проти київського «Динамо».

Нагадаємо, першим поповненням у літнє міжсезоння у складі нашого клубу став вірменський захисник Арман Оганесян. Наступним придбанням став француз Арно Гедж.

Далі черговими новачками у складі «Зірки» стали молодий 22-річний захисник Тарас Качараба та 24-річний нападник, вихованець академії київського «Динамо» Вячеслав Панфілов.

Окрім того, «Зірка» підсилила свій склад іспанським 27-річним опорним півзахисником Марком Кастельсом Ортегою. Марк є вихованцем іспанської «Валенсії», проте в складі головної команди не грав, але виступав у команді «Валенсії Местальї».

Згодом черговим новачком команди став легіонер, центральний захисник з Франції, перспективний вихованець футбольного клубу «Парі Сен-Жермен» Сесе-Франк Пепе.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар