Кропивницька “Зірка” підписала нового захисника

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

“Зірка” підписала контракт з 24-річним захисником Антоном Братковим. Футболіст починав свою кар’єру у Кропивницькому, після чого грав за  “Динамо” U-21, “Динамо-2” у першій лізі, потім Рівне і Чернігів.

Інформує Перша електронна з посиланням на ФК “Зірка”.

Антон Братков народився 14 травня 1993 року в Кропивницькому.

“Футболом почав займатися в ДЮСШ-2, а в 2006 році перебрався до Києва, де виступав спочатку за “Відрадний”, а потім був перейшов до ДЮФШ “Динамо” імені Валерія Лобановського. З 2010 по 2013 рік Антон грав у “Динамо” U-21, а потім дебютував у професіональних змаганнях, у складі “Динамо-2” у першій лізі. У липні 2016 року він підписав контракт з рівненським “Вересом”, але жодної гри так і не провів, лише чотири рази потрапивши в заявку команди на матчі. У вересні того ж року підписав контракт з чернігівською “Десною”, де й виступав до цього часу”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

Деталі контракту не розголошуються.

Нагадаємо, бразильський півзахисник Бруно Вієйра де Соуза більше не є гравцем кропивницької «Зірки». Контракт з бразильцем розірвано за обопільною згодою сторін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар