Начальниця гідрометеорологічної лабораторії Світловодська придбала квартиру за ціною двох яєць

Начальниця Комплексної лабораторії спостережень за забрудненням природного середовища Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології Наталія Прядільщикова наприкінця вересня стала власницею двокімнатної квартири квартири в селищі Власівка, що за 20 хвилин їзди від Світловодська. Помешкання, договір купівлі-продажу на яке було оформлено 26-го вересня, коштувало Прядільщиковій 5 гривень, що приблизно дорівнює вартості двох курячих яєць на ринках Кіровоградщини.

Інформація про це розміщена в повідомленні про суттєві зміни на сайті НАЗК, пише центр медіарозслідувань “Прозоро”.

Окрім власне новопридбаної квартири у власності начальниці КЛСЗПС та її чоловіка Євгенія Яковлевича є ще одна двокімнатна квартира, цього разу безпосередньо у Світловодську. Цікаво, що вартість її на дату набуття,у 2003-му році, Наталія Прядільщикова вказала 10 гривень.

Читайте також: Як у Кропивницькому придбати 3-кімнатну квартиру за ціною кімнати у гуртожитку: рецепт від сім’ї працівників сервісного центру МВС

Загальний дохід родини за минулий рік, згідно декларації начальниці лабораторії, склав 152 тисячі 60 гривень. Зауважимо, що реальна вартість двокімнатних квартир у смт. Власівка складає близько 8,5 тисяч доларів, що за курсом НБУ на момент покупки житла дорівнювало 223,69 тисяч гривень. А це, як бачимо, досить суттєво перевищує весь заробіток сім’ї Прядільщикових за минулий, 2016-й рік.

Читайте також: Російське підприємство вимагає від “Світловодського кар’єроуправління” майже 2 млн рублів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар