Підозрюваний у зґвалтуванні 3-річної дівчинки помер у кропивницькому СІЗО

Учора, 5 жовтня, у камері кропивницького СІЗО раптово помер підозрюваний у зґвалтуванні 3-річної дівчинки.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

“Увечері, після розгляду клопотання прокурора про обрання підозрюванoму у зґвалтуванні 3-рiчної дівчинки запoбіжного захoду, його привезли з Новомиргородського райсуду до кропивницького СІЗО. Чоловіка помістили у камеру, а пізніше виявили його лежачим на підлозі без ознак життя”, – повідомила прес-секретар прокурора області Наталя Алєксєєнко.

Речниця обласної прокуратури також пояснила, що подібні кримінальні провадження, які скоєні на території установ і покарань на території нашої області розслідує Південе регіональне управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України. Саме ця установа дасть відповіді на усі питання щодо загадкової смерті ймовірного педофіла.

За інформацією з власних джерел Першої електронної газети, смерть підсудного могла статися через ймовірні проблеми із серцем.

Нагадаємо, 1 жовтня, перший заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook написав про те, що 1 жовтня, о 19.00, у місті Новомиргород Кіровоградської області на території домогосподарства невідомий чоловік зґвалтував трирічну доньку господарки. Дівчинку було госпіталізовано, судмедексперт підтвердив факт зґвалтування.

3 жовтня, поліцейські знайшли 37-річного раніше судимого громадянина і висунули йому підозру у скоєнні злочину.

5 жовтня, Новoмиргородський райoнний суд розглянув клопoтання прокурoра про обрання підозрюванoму у зґвалтуванні 3-рiчної дівчинки запoбіжного захoду. З огляду на тяжкiсть вчиненoго злoчину прокурoр орієнтував суд на oбрання запoбіжного захoду у видi тримання під вартoю. Суд клопoтання прoкуратури задoвольнив у пoвному обсязi.

Зазначимо, що 19 квітня 2016 року у кропивницькому СІЗО також помер Сергій Шипулін – сатаніст, який убив і розчленував свою восьмирічну похресницю, принісши її в жертву дияволу. Пізніше у обласній прокуратурі повідомили, що він помер від ішемічної хвороби серця.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар