Як вибрати курс стероїдів

© tacofleur / pixabay.com

Готові курси стероїдів – відмінне рішення як для початківців, так і для досвідчених спортсменів. Анаболічні засоби за коректно підібраного дозування дають змогу в короткі терміни поліпшити силові показники, витривалість і отримати гарне рельєфне тіло. При цьому досягнуті результати залишаються незмінними після завершення приймання препаратів за умови правильно підібраної післякурсової терапії. Фактична ціна курсу стероїдів залежить від тривалості терапії та вартості препаратів, які використовуються для розв’язання конкретного завдання. Придбати станозололу курс або інших препаратів можна після консультації з фахівцем спортивної фармакології або лікарем.

Готові курси анаболічних фармакологічних засобів 

Готові курси стероїдних засобів мають попит як серед тих, хто тільки починає приймання анаболіків, так і серед досвідчених бодібілдерів. Щоб уникнути можливих негативних впливів на організм, тривалість курсу й складники обов’язково мають бути узгоджені з фахівцем у сфері спортивної фармакології. 

Як правильно підібрати курс стероїдних препаратів 

З метою досягнення необхідного результату, наприклад, набору м’язової маси або набуття рельєфності м’язів, потрібно коректно підібрати курс анаболіків з урахуванням таких чинників, як:

  • грамотний розрахунок дозування, оскільки небезпеку становлять занадто низькі й надмірно високі дози анаболіків;
  • тривалість прийняття лікарських засобів – тут потрібна професійна консультація фахівця;
  • приймання додаткових, підтримувальних фармакологічних засобів.

Також дуже важливими моментами є дотримання режиму сну (мінімально 8 годин), повноцінне харчування, їжа має бути багата на білки, амінокислоти, мікроелементи та вітаміни, регулярні силові тренування.

Курс фармакологічного засобу станозолол

Станозолол – це відомий анаболічний препарат, який використовується досвідченими спортсменами та спортсменами-початківцями, бодібілдерами й тими, хто активно займається важкою атлетикою. Найчастіше застосовується соло, тобто як окремий препарат. Переважно його використовують у період сушіння.

Препарат доступний у формі таблеток та розчинів для ін’єкцій. Таблетки або флакони упаковані в картонну коробку, де міститься інформація про дієву речовину, термін придатності та дозування.

Небезпека самолікування анаболіками 

Незалежно від складу курсу й мети його застосування, в обов’язковому порядку необхідна консультація фахівця, самостійне призначення препаратів суворо заборонено. Це пов’язано з такими факторами, як:

  • індивідуальні особливості організму й переносність комплексу або одного засобу;
  • необхідність у чіткому розрахунку дозувань і тривалості прийняття;
  • наявність побічних дій, у деяких випадках дуже небезпечних.

До того ж при неправильному підборі препаратів з більшою часткою ймовірності не вийде досягти потрібних результатів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар