Філармонія відкрила новий концертний сезон у Кропивницькому (ФОТО)

Кіровоградська обласна філармонія відкрила 79-ий концертний сезон гала-концертом «Моя держава – благословенна земля».

Про це повідомляє Перша електронна газета.

У концертній програмі взяли участь солісти Національної філармонії України: заслужена артистка України Єлизавета Ліпітюк (сопрано) та лауреат міжнародних конкурсів Сергій Бортник (тенор).

Цьогоріч глядачам представили  ученицю дитячої музичної школи №2 імені Юлія Мейтуса Маргариту Тютюнник (скрипка).

В листопаді 2023 року, в рамках мистецького проекту «Об’єднаємо мистецтвом Україну», заплановано гастрольні поїздки творчих колективів філармонії до Житомирської, Полтавської та Черкаської обласних філармоній.

Також продовжується робота над новим мистецьким проектом «Митці Кіровоградщини», який започатковано у квітні 2023 року. 3 листопада 2023 року, у рамках даного проекту, відбудеться друга творча зустріч в якій головною героїнею буде заслужений діяч мистецтв України, художній керівник камерного оркестру «Концертіно» – Наталія Хілобокова.

10 листопада глядачам представлять  концертну програму «Пісень моїх різноголосся» від солістки академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» – Тетяни Яковенко.

В рамках мистецького проекту «Краю наш, тебе ми прославляємо» відбулися концертні програми творчих колективів та солістів філармонії в місті Новоукраїнка та селищі Смоліно, а незабаром відбудеться концерт інструментального ансамблю «Єлисавет-ретро» в Голованіському районі.

1

2

3

4

5

6

7

8

Нагадаємо, під час акції “Квіти для ЗСУ” кропивничани зібрали 150 тисяч на бойовий дрон

Читайте також: Обласна філармонія концертами збирає кошти на дрон для свого артиста

Поширити:

Залишити коментар:

коментар