«Вражаючі образи»: на Театральній площі відбулася мистецька акція від Театру корифеїв

Звуки оркестру, улюблені актори та впізнавані сценічні образи – такою була мистецька акція, яку організували просто неба актори Кіровоградського обласного театру імені Марка Кропивницького.
Про це повідомляє Перша електронна газета.

Метою акції був збір коштів на придбання пікапу для 121 бригади територіальної оборони, організований благодійним фондом «Мачок».

Усі бажаючі за благодійний внесок на потреби ЗСУ могли сфотографуватися із персонажами найулюбленіших вистав, серед яких Проня Прокопівна із спектаклю «За двома зайцями», Наталка Полтавка, Князь та Бабуся Мацоні із «Хануми», Чорт із «Сорочинської ярмарки», Снігова Королева, Принц і Принцеса та багато інших.

До речі, крім фотографування з акторами, діяла ще одна локація – це виставка картин, які 12 кропивницьких художників створили під час минулого театрального сезону. Тоді митцям позували актори в образах з найпопулярніших витав кропивницького театру.

«Це мистецька акція, але ми хочемо нагадати усім, особливо обласній владі: театр на сьогодні – це не лише приміщення, ще й колектив. театр не можна за певні голоси та політичні дивіденди не можна дарувати іншим депутатам, особливо з людьми. Проти цього ми сьогодні й боремося» – нагадав присутнім директор обласного театру В’ячеслав Вандрашек.

1-3

1-5

1-8

1-9

1-23

1-27

1-29

1-30

Нагадаємо, “Заборонений”. У Театрі корифеїв відбувся показ вистави про Василя Стуса (ФОТО)

Читайте також: “Застрягли в 90-х” – директор театру корифеїв про тиск з боку обласної ради

Поширити:

Залишити коментар:

коментар