Гурт YELKA запрошує на творчу зустріч у Кропивницькому

У Туристично-інформаційний центр міста Кропивницького відбудеться виступ етно-рок гурту YELKA у форматі творчої зустрічі.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією гурту.

Відвідувачі почують пісні, які вже давно звучать на радіостанціях України і Європи, а також познайомляться з новими композиціями. А ще дізнаються про ідею та мету проєкту, адже YELKA – це не просто творчий тандем талановитих людей, а мистецький проект з глибоким задумом і благородною метою – відродження автентичної української народної пісні в осучасненому форматі.

Зустріч відбудеться 6 липня о 17.30 на вул. Гоголя 91/46.

Нагадаємо, У 2019 році співачка Світлана Буланова та композитор Maксим Величко презентували першу пісню, записану під час експедицій проєкту «Баба Єлька», у сучасній обробці. Це була перша композиція, що ознаменувала появу в українському шоу-бізнесу кропивницького етно-рок гурту YELKA.

Наступного 2020 року YELKA потрапила в ТОП українських новинок тижня за версією Першого Українського Музичного Інтернет-каналу MVUA (MusicVideoUA) з піснею «Оддавала мати дочку».

У 2021 році після нашого гурту очолила Всесвітній музичний рейтинг World Music Charts з піснею «Ой сяду я край стола». Того ж року YELKA посіла друге місце у цьому ж рейтингу з піснею “Конопелечки”, а кліп “Ой полинь-полиньок” став 11-им у розділі “Відео”.

Читайте також: “Відчули, що нас тут чекають. Ми потрібні” – YELKA про виступ на рок-фестивалі в Польщі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар