Лікарі проекту “Я соромлюсь свого тіла” не змогли допомогти дівчині з Олександрії

скріншот з відео

Лікарі проекту телеканалу СТБ “Я соромлюсь свого тіла” не змогли допомогти важкохворій 19-річній дівчині з Олександрії. Після низки досліджень фахівці зробили висновок, що не можуть оперувати хвору.

Наталія Курочкіна з Олександрії страждає вродженою вадою судин. Через це, кров у її правій руці майже не циркулює, а аномально розташовані та розгалужені вени, закінчуються кавернами (порожнинами з кров’ю). Також, в руці дівчини знайшли понад сто кальцинатів (відкладень солей кальцію).

Внаслідок цих вроджених аномалій судин права рука дівчини роздулася до неймовірних розмірів. Також хвороба поширилась на спину і груди дівчини.

На жаль, після низки досліджень, лікарі проекту виявили у Наталі незгортаємість крові, через що і відкинули можливість оперування дівчини. Внаслідок опретивного втручання вона може загинути.

Дізнавшись про вирок лікарів, Наталія Курочкіна і її матуся не змогли стримати сліз. За їх словами, проект “Я соромлюсь свого тіла” був останньою надією.

продовження дивіться ТУТ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Лікарі проекту “Я соромлюсь свого тіла” не змогли допомогти дівчині з Олександрії

  1. Не розумію навіщо взагалі цей проект, якщо не змогли допомогти тій бідній дівчині. На дворі двадцять перше століття, старому китайцю хірурги збираються тіло пересадити, а царська хвороба зупиняє сучасних лікарів… Нехай в неї власна кров не збігається… А якщо в ній буде чужа, донорська кров, хіба процес збігання тимчасово не відновиться?

Коментарі заборонені.