Учні ліцею «Науковий» передали КропХабу майже 100 тисяч гривень

Сьогодні, 6 жовтня, директорка кропивницького ліцею «Науковий» Наталя Чередніченко разом з представниками учнівського комітету передали волонтерському центру Krop:hub майже сто тисяч гривень, зібраних на благодійному ярмарку, присвяченому Дню захисника і захисниць України.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Вже не вперше ліцей передає гроші на потреби ЗСУ – це вже стало доброю традицією. Минулого року на Покровському ярмарку діти разом з батьками зібрали майже 50 тисяч гривень, цьогоріч на Великдень – 70 тисяч. Всі кошти були також передані КропХабу. І ось традиційно на цьогорічне свято Покрови майже дві тисячі дітей закладу долучилися до благодійної акції.

«Висловлюємо дуже велику вдячність від наших дітей, їхніх батьків, педагогічного колективу нашим військовим за те, що ми маємо можливість навчатися, працювати і жити. Це невеличкий внесок у загальну скарбничку допомоги Збройним силам, наш вклад у Перемогу», – розповіла Наталя Чередниченко.

photo-5260345459195629855-y

«4 жовтня ми провели ярмарок на підтримку Збройних сил України, до якого долучилися всі – учні, педагоги, батьки. Ми продавали різні приготовлені власноруч смаколики, сувенірну продукцію. Створили QR-код з посиланням на картку, що дало можливість донатити ще більшій кількості бажаючих. Навіть першачки малювали листівки, які теж передамо захисникам для моральної підтримки. Ярмарок тривав дві зміни, залучили навіть мешканців навколишніх будинків. Зібрали 99 тисяч 50 гривень та передаємо їх в КропХаб, щоб волонтери придбали найпотрібніші речі для наших захисників. Надалі будемо продовжувати проводити подібні акції, щоб наблизити нашу Перемогу», – сказала Марія Нечепоренко, учениця 11-го класу.

На ці гроші волонтери КропХабу мають намір купити човни та тепловізор для воїнів.

Нагадаємо, у Маловисківській громаді діти збирають гроші на дрон.

Читайте такожВоїн Локі: «Наше покоління повинне поставити крапку у цій війні!»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар