Депутат з «Батьківщини» побив жительку Кіровоградщини через зауваження про викинуте сміття

Фермер і депутат Світловодської міської ради від політичної партії «Батьківщина» Булаєнко Юрій Миколайович напав з побоями на місцеву жительку, бо та викрила його у створені несанкціонованого сміттєзвалища.

Про це йдеться у сюжеті “Світловодськ-Інформ”, повідомляє Перша електронна газета.

Влітку цього року жителі села Павлівка зняли відео, як місцевий фермер і депутат Булаєнко  викидає сміття на території лісових масивів. Серед присутніх була пані Ксенія, яка тоді звернулася до порушника з проханням терміново зібрати своє сміття, і навіть запропонувала дати йому гроші на це.

Без імені

У відповідь депутат сказав:

«Вам скучно, слухай не умнічай, я депутат міської ради, поняла, Павлівка за мене проголосувала, я Булаєнко Юрій Миколайович прожив все життя в селі Павлівка, в мене нема бажання з вами дискутувати».

Учора, 28 грудня, Юрій Булаєнко приїхав до будинку, де мешкає пані Ксенія, перегородив своїм автомобілем виїзд із двору, а сам накинувся на жінку з кулаками. За словами потерпілої, він кинув її на землю, бив кулаками в голову зі словами «Ты думала я все это так оставлю?». А також розбив її відеореєстратор, відібрав мобільний телефон і поїхав геть.

Без імені 2

Потерпіла викликала поліцію і звернулася з побоями до лікарні. Правоохоронці зафіксували факт нападу, а медики підтвердили отримані травми.

Детальніше дивіться в сюжеті:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар