У Кіровограді “Лексус” збив восьмирічного хлопчика (ФОТО)

ДТП по вул. Пушкіна 18.04.2016

Сьогодні, 18 квітня, близько 18 год на вулиці Пушкіна, 53 сталася ДТП. Водій автомобіля “Лексус” збив восьмирічного хлопчика.

За свідченнями очевидців, швидка приїхала на місце ДТП протягом 10 хв, а от працівників ДАІ довелося чекати близько 30 хв. Водій “Лексуса” (жінка) дочекалася прибуття правоохоронців і взяла участь в оформленні ДТП.

Як кажуть свідки, автомобіль рухався на великій швидкості, сила удару була такою,що в автівки відпали номерні знаки, а дитина відлетіла на метрів 15.

Однак жінка-водій стверджує, що їхала зі швидкісю 60 км/год, але дитина швидко висколича на дорогу, і вона не встигла загальмувати – під час удару спрацювала автоматична система гальмування.

Свідки кажуть, що хлопчик просто переходив дорогу. Після зіткнення він нібито кричав від болю, а потім знепритомнів. Одна з очевидців відзняла наслідки аварії на відео.

Сусіди, які вибігли зі своїх дворів на звук удару говорять, що самі огородили місце ДТП, принесли зі своїх дворів шматки шиферу, ящики і старі вікна.

“Тут по 120 км ганяють. Асфальт постелили, а ні пішоходних переходів, ні розмітки,ні дорожних знаків не встановили. Тут і дорослому важко дорогу перейти, а дитині тим більше. Ось хлопчик просто йшов з магазина додому – будинок через дорогу – і його збили. Ми почули звук, наче машина об машину вдарила. А виявилося, що це так дитину гупнули. Начали люди сходитись. Через півгодини приїхали даішники. Сіли з жінкою (водієм) в машину. Чоловік до них якийсь приїхав – підсів. І щось там обговорювали. Навіть місце аварії не обгородили. А коли люди зібралися і давай допитуватися, то вони всі вийшли з машини. А оце як журналісти прийшли, то вже взяли метр і давай відстані міряти, щось вже фіксувати”, – каже сусідка постраждалого, яка вибігла на звук удару.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар