Головний лікар обласного кардіодиспансеру отримала Почесну грамоту Верховної Ради

Сьогодні, 5 лютого, народний депутат України Станіслав Березкін вручив Почесну грамоту Верховної Ради “За особливі заслуги перед Українським народом” головному лікарю обласного кардіодиспенсеру Ганні Сухомлин.

За вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджена головний лікар КЗ “Кіровоградський обласний кардіологічний диспансер”, кандидат медичних наук Ганна Сухомлин. За дорученням депкорпусу Верховної Ради нагороду головному лікарю вручив народний депутат України Станіслав Березкін.

“Я дуже радий, що ми знайомі з Ганною Миколаївною. Неможливо переоцінити ту роботу, яку вона робить на благо нашої держави і здоров’я людей. Ця грамота абсолютно заслужена”, – зазначив у привітальному слові Станіслав Березкін.

DSC_0039

У відповідь Ганна Сухомлин подякувала народному депутату за підтримку:

“Для мене подвійно неочікувано і приємно отримувати грамоту з рук людини, яка так багато зробила для нашої області. Ви той, хто одним із перших відгукується на прохання про допомогу. Завдяки вашій підтримці нам вдалося відремонтувати харчовий блок. І таких прикладів безліч. Сподіваюся, що з такою підтримкою ми зможемо зробити ще багато добрих справ”.

DSC_0055

DSC_0073

DSC_0075

DSC_0078

Поширити:

Залишити коментар:

коментар