Курсанти кропивницької льотної академії просять Президента дати їм більше грошей на їжу

На сторінці Офіційного інтернет-представництва Президента України зареєстрована електронна петиція з проханням розглянути питання щодо фінансування харчування курсантів КЛА НАУ. Автор петиції пише, що вони мають відносно малі стипендії, а тому багато курсантів не можуть дозволити собі додаткове харчування.

Про це повідомляє Перша електронна.

Читайте також: У Кропивницькому збирають підписи за перейменування вулиці Волкова

Текст петиції подано без редакції:

Шановний пан Президент України, ми,курсанти Льотної Академії Національно Авіаційного Університету, просимо розглянути Вас питання щодо фінансування харчування курсантів нашої академії.Ми, як майбутні учасники льотних складів, дуже пильно слідкуємо за нашим здоров’ям. Але невідкладною частиною фізичного здоров’я людини є правильне харчування. Через те, що наші стипендії є на половину менші ніж у студентів, більшість з нас не може дозволити собі додаткове харчування.Будемо вдячні за те, що Ви розглянете наше питання та будемо чекати на Вашу відповідь.З повагою, курсанти Льотної Академії Національного Авіаційного Університету.

Читайте також: На сайті Президента збирають підписи за перейменування Кіровоградської області

Назва петиції: Розглянути питання щодо умов харчування курсантів у Кіровоградській Льотній Академії Національного Авіаційоного Університету

Автор петиції: Кущій Антон Андрійович

Дата початку збору підписів: 2 лютого

До кінця збору підписів залишилось: 

Станом на 5 лютого петицію підписали 144 особи з 25 000 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар