Поліцейський з Кропивницького розповів про службу на деокупованих територіях

36-річний майор поліції нещодавно повернувся з відрядження. Протягом трьох місяців поліцейський офіцер громади з Кропивницького Андрій Клименюк у складі зведеного загону виконував завдання на Херсонщині.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградщини.

«Із початку повномасштабного вторгнення ми з колегою Євгеном Роздобудьком перебували на службі майже цілодобово. Тоді, спільно з представниками місцевого самоврядування, регулювали дорожній рух через значний потік транспорту, чергували на блокпостах для здійснення пропускного режиму на в’їзді до Кропивницького, тісно співпрацювали з загонами місцевої самооборони», – розповідає поліцейський.

8

Також правоохоронці з Кіровоградщини ще з минулого року відряджалися на деокуповані території. Андрій Клименюк виявив бажання поїхати на Херсонщину. Спільно з колегами ніс службу в автопатрулях, надавав допомогу місцевим жителям, що її потребували.

«Після підриву Каховської ГЕС активно долучився допомагати людям, які залишали підтоплені території. Разом із волонтерами доправляли переселенцям питну воду, продукти харчування, одяг, засоби гігієни та інші необхідні речі», – пригадує правоохоронець.

5

Зараз поліцейський офіцер громади повернувся з Херсонщини до Кропивницького і продовжує нести службу на території обслуговування у селищі Новому. Щоденно спілкується з місцевими жителями, які звертаються до нього по допомогу, втім у планах правоохоронця є відрядження до Херсону.

«Усі ми робимо важливу роботу, якої від нас чекають люди. Їх підтримка і довіра надихає тих, хто захищає, забезпечує порядок, розміновує або лікує. Ми виборемо Перемогу для себе, наших дітей і майбутнього України».

1

6

2

4

3

7

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар