У Світловодську згоріла автівка дружини депутата: він підозрює підпал

У дружини депутата Олександрійської райради Віктора Дудіна цієї ночі в Світловодську згоріла автівка. Подію він пов’язує зі своєю професійною діяльністю.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

Віктор Дудін також керівник Відокремленого осередка всеукраїнської ГО “Стоп Корупції” в Кіровоградській області. За його словами, він проводить низку розслідувань із приводу корупції деяких чиновників та депутатів громади Олександрійського району.

“Вночі близько 1:15 прокинувся від того, що сусідка, у якої вікна виходять на подвір’я, стукала у двері. Жінка повідомила, що горить наша автівка”, – розповів Віктор Дудін подробиці подій виданню “Стопкор”.

Із його слів, загорілася передня частина автомобіля, повністю пошкоджений моторний відсік, лобове скло, поплавилися радіатори.

“Навіть неозброєним оком видно, що це підпал. Сусіди чули хлопок. Вночі у Світловодську був дощ, попри це лишилися сліди від кросівок біля автівки. Судячи зі слідів, чоловік швидко біг з подвір’я. Також знайшли місце, де на нього чекала машина, якою він і поїхав”, – повідомив постраждалий активіст.

Він також зазначив, що у подвір’ї багатоповерхівки, де він мешкає у Світловодську, було багато автівок, зокрема працівників поліції.

У пресслужбі ДСНС додали, що виклик про пожежу надійшов о 01:15. Автомобіль “Hyundai Tucson” горів по вулиці Конька у Світловодську.

“Під час пожежі ніхто не постраждав. О 01:20 загоряння локалізували та о 01:25 повністю загасили. На місці працювали 8 людей та 2 одиниці техніки”, – підсумували рятувальники.

88a438b1b9d6421869b895e1916674df.jpg

Нагадаємо, у Кропивницькому згоріла Dacia Logan.

Читайте також: Пожежа у будинку багатодітної родини у Кропивницькому: одна дівчинка загинула

Поширити:

Залишити коментар:

коментар