“Зірку” залишив французький захисник

23.09.2017 Сесе-Франк Пепе у складі "Зірки" у матчі проти "Шахтаря"

Кропивницьку “Зірку” залишив французький захисник Сесе-Франк Пепе, а ще п’ятеро гравців перебувають на переглядах у інших командах.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту “Зірки”.

Сьогодні, 19 липня, кропивницька «Зірка» провела заявку на поточний сезон. До складу потрапили 22 футболісти, в тому числі 6 новачків команди.

Кропивницька команда, безумовно, буде однією з наймолодших команд ліги, адже середній вік команди рівно 21 рік.

Не потрапили в заявку Кирило Дришлюк, який перебуває з юнацькою збірною на Євро-2018, та Дмитро Фатєєв, який заліковує травму. Окрім того за взаємною згодою був розірваний контракт з Пепе Сесе-Франком.

За взаємною домовленістю на переглядах в інших командах наразі перебувають Дмитро Білоног, Арно Гедж, Сергій Петров, Максим Прядун та Глєб Рассадкін.


Нагадаємо, минулого сезону кропивницька “Зірка” покинула УПЛ. Команду відразу залишили майже усі гравці стартового складу та тренерський штаб.

Директивні органи ФФУ ухвалили рішення про видачу атестатів, які надають право на участь у Всеукраїнських змаганнях під егідою ПФЛ у сезоні 2018/19. Право виступати у Першій лізі отримали 18 команд, серед них і кропивницька “Зірка”.

22 червня футбольний клуб “Зірка” призначив виконувачем обов’язків головного тренера команди Андрія Горбаня. До тренерського штабу наразі також увійшли тренер Олександр Кочура, тренер воротарів Артем Коледа та тренер-селекціонер Олександр Ромашев.
Читайте також:
Поширити:

Залишити коментар:

коментар