У Кропивницькому місцевий “Олімпік” розійшовся миром із “Новоукраїнкою”

Минулих вихідних, на штучному полі футбольного клубу “Зірка”, відбувся матч 2 туру обласного чемпіонату з футболу серед аматорських команд між кропивницьким “Олімпіком” та ФК “Новоукраїнка”. Матч виявився напруженим та завершився бойовою нічиєю – 2:2.

Підтримати новоукраїнців прийшов народний депутат України Станіслав Березкін. Він вже декілька років вболіває за ФК “Новоукраїнка” та сприяє розвитку спорту в місті.

Футболісти з Новоукраїнки з початку матчу захопили ініціативу на полі, однак пропустили першими. Фатальною для команди стала 7 хвилина гри – 1:0. Проте гостей це ні на краплю не знітило, а навпаки ще більше змотивувало. В результаті, після двох блискучих атак, гравці ФК “Новоукраїнка” не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед – 1:2. Однак втримати перемогу так і не вдалося. Кропивничанам все ж таки посміхнулася удача і вони відновили паритет.

Кінцівка гри проходила за рівної боротьби, хоча на останніх хвилинах стався суперечливий епізод. Арбітр не зарахував гол “Новоукраїнки” із досить сумнівного офсайду. Як наслідок, у суботній зустрічі команди так і не виявили переможця двобою. Фінальний свисток зафіксував остаточний рахунок у матчі – 2:2.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар