Кіровоградська обласна рада збирає позачергову сесію

Завтра, 12 січня, Кіровоградська обласна рада збирає депутатський корпус на двадцять першу (позачергову) сесію.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією пресслужби обласної ради.

На розгляд сесії виноситься єдине питання – «Про поновлення на посаді голови Кіровоградської обласної ради Шульги С.П.».

“Обласна рада отримала постанову про відкриття виконавчого провадження з примусового виконання рішення суду щодо мого поновлення на посаді голови. Закон дає на це три робочі дні. Скликають сесію на завтра. Розпорядження вже є. – прокоментував ситуація Сергій Шульга у своєму Телеграм-каналі і додав:

Знову бачимо, що Дрозд іде незаконним шляхом, оголошуючи сесійне засідання і таким чином перекладаючи відповідальність із себе на депутатський корпус”.

Нагадаємо, 25 квітня2023 року група депутатів на чолі з Олександром Горбуновим зірвала 15-ту сесію обласної ради, ініціювала звільнення Сергія Шульги й обрання новим головою Юрія Дрозда.

20 листопада суд відновив Шульгу на посаді, та його не пропустили на робоче місце.

1 грудня обласна рада мала розглянути питання про поновлення Шульги, та сесія не відбулася.

Наступну сесію призначили на 21 грудня. З порядку денного виключили питання про Сергія Шульгу і депутати таки зібралися для роботи. На цій сесії вони прийняли рішення про премії, надбавки і матеріальну допомогу для голови облради Юрія Дрозда і його заступника Юрія Семенюка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар