На сітілайтах із “слугою” Ковальовою-Алокілі з’явилися наклейки з надписом “1+1. Вони брешуть”

У центрі Кропивницького на сітілайтах із зображенням потенційної кандидатки на посаду міського голови  від політичної партії “Слуга народу” Ольги Ковальової-Алокілі з’явилися наклейки з ознаками “чорного піару”. На чорно-червоних постерах написано “1+1. Вони брешуть”. Назву каналу перекреслено червоною лінією.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт Громадянської мережі ОПОРА.

Варто зазначити, що на наклейках зазначені вихідні дані: “Надруковано на особистому принтері Юрченка О.С., тираж 50 тис. примірників, відповідальний за випуск Юрченко О.С., замовник Логурьов К.В.”. Наклейки з такими ж вихідними даними розповсюджували під час виборів до Верховної Ради в Ужгороді та Києві. Також подібні наклейки розповсюджували під час виборів до Верховної Ради на зовнішній рекламі на той час кандидата у народні депутати Олександра Дануци.

b08e07b3bcb4b20e4400634f016993e8.jpg

“Нам відомо про факт псування сітілайтів. Ми порадилися з власниками цих рекламних площ, і оскільки це пошкодження майна, то ми порадили їм звернутися в поліцію. Ми не плануємо звертатися до правоохоронних органів, але засуджуємо це порушення закону”, – зазначив юрист штабу “Слуга народу” Юрій Латишев. І додав, що відповідні дії у політсилі пов’язують із конкурентами – потенційними кандидатами на посаду міського голови.

Нагадаємо, партія “Перспектива міста” збирає персональні дані кропивничан.

Читайте також: Депутата “Опоблоку” Каспрова затримали за підкуп однофамільця свого конкурента на виборах

Поширити:

Залишити коментар:

коментар