Нардеп Мурдій провів лише 8 зустрічей із виборцями за рік

© koloukraine.com

Народний депутат України Ігор Мурдій із партії “Слуга народу”, який потрапив у Верховну Раду після перемоги на 100 окрузі, провів усього лише 8 зустрічей із виборцями за рік.

Про це йдеться в його річному звіті, який він сам опублікував на Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

Таким чином, депутат підтвердив своє звання “найневпізнаванішого обранця” на окрузі. Згідно дослідження Асоціації політичних наук, аж 40% виборців його взагалі не знають, а ще 39,8% мешканців округу взагалі ставляться до нього негативно.

Ігор Мурдій написав, що провів 8 зустрічей із виборцями, “у тому числі, і у форматі особистого прийому”, хоча згідно з розкладом сесій Верховної Ради, з серпня 2019 року по липень 2020 року для роботи з виборцями йому виділялося мінімум 58 днів.

Також у коментарях до допису уповноважена ГО “Баланс прав” Маріанна Федотова зазначає, що нардеп не відповів на інформаційний запит громадської організації, який йому надіслали більше двох тижнів тому, хоча мав зробити це за 5 днів. У запиті просять надати інформацію про звіт депутата, адреси громадських приймалень, дні та години особистого прийому. Окрім того, вона додала, що записала на прийом ще в травні, але зустрічі досі не відбулося.

0bddf76fb6d06e229c67aabf2b6e37d1.jpg

Нагадаємо, депутати з Кіровоградщини голосували за зменшення кількості районів.

Читайте також: Невпізнаваний нардеп: ТОП зашкварів “слуги народу” Ігоря Мурдія

Поширити:

Залишити коментар:

коментар