Мати полоненого моряка з Кіровоградщини побачилась із сином у російському суді

@ Радіо Свобода

Мати військовополоненого моряка Романа Мокряка Наталія побачилася з сином у Лефортовському суді Москви. Жінка вперше їздила на судове засідання у справі українських моряків. Зазначимо, сьогодні, 25 липня, Роману Мокряку виповнилося 33 роки.

Для UA: Кропивницький Наталія Мокряк розповіла, як відбулася їхня зустріч із сином, повідомляє Перша електронна газета.

“У приміщенні суду я довірилася почуттям і пішла зовсім в іншу сторону, там і зустріла Рому, – говорить Наталія. – Його самого вели по коридору, хоча спочатку навіть не впізнала сина, лише по футболці зорієнтувалася. Охоронець не дозволив підійти близько, тому довелося йти на відстані 5 метрів.

“Уже у залі засідань вдалося декілька хвилин із ним переговорити, побути поряд та показати фото родини. У камері весь час стояв сміх, усі наші хлопці посміхалися та жартували. Таке враження, що вони хотіли і нас підбадьорити”.

Детальніше у сюжеті:

Наталія Мокряк

Про зустріч з сином у Лефортовському суді Москви розповіла мати військовополоненого моряка, командира катера «Бердянськ» Романа Мокряка. Судове засідання відбулось тиждень тому. Наталія Мокряк вперше їздила на судове засідання у справі українських моряків. Напередодні Дня народження сина, розповіла нашій знімальній групі, як почувається Роман та, як відбулась їхня зустріч. 25 липня Роману Мокряку виповниться 33 роки.

Опубліковано Канал "Кіровоград" Середа, 24 липня 2019 р.

Зазначимо, СБУ затримала російський танкер, який захоплював українські кораблі в Керченській протоці.

Нагадаємо, мати полоненого лейтенанта ВМС ЗСУ з Кіровоградщини Романа Мокряка Наталя та донька полоненого старшого матроса ВМС ЗСУ Андрія Оприска Ольга виступили у штаб-квартирі ООН із закликом до світу бути об’єднаним із Україною та допомогти звільнити полонених військових.

Читайте також: Запропонував своє життя в обмін на звільнення екіпажу: історія військовополоненого Романа Мокряка

Поширити:

Залишити коментар:

коментар