Гастрит! Що робити, куди бігти?

Коли хвороба приходить несподівано, саме це питання постає перед нами в першу чергу! Динаміка і якість сучасного життя, на жаль, не поліпшують здоров’я. Постійна метушня, неправильне харчування, сумнівна якість їжі, часті стреси- все це, безумовно, призводить до того, що організм не витримує, дає збої і ми хворіємо. І тоді кожен з нас судорожно намагається швидко відповісти на питання:

  1. Де шукати хорошого лікаря?
  2. Як уникнути нескінченних черг на прийом до фахівця, який грамотно поставить діагноз і призначить ефективне лікування?
  3. Хто допоможе поправити здоров’я, а не порадить де купити дорогих ліків, спустошити гаманець?

Саме для того, щоб уникнути такого розвитку подій працює медичний центр «ДокторПРО» . Ми об’єднали зусилля провідних фахівців міста з сучасним обладнанням, модернізували медичний центр, організували налагоджену схему роботи, де кожна деталь продумана до дрібниць. Завдяки цьому ми проводимо цілодобовий запис пацієнтів на прийом до лікаря. У нас не буває черг, прийом відбувається в комфортній обстановці, згідно з усіма діючими нормами і правилами, які регламентовані українським законодавством. Кожен, хто до нас звернувся, може розраховувати на оперативну та кваліфіковану допомогу!

Які ж симптоми можуть свідчити про наявність гастриту? Отож, якщо Ви часто відчуваєте печію, нудоту або гіркоту в роті? За останній місяць почастішали закрепи або проноси? Нерідко відчуваєте сухість у роті, здуття живота або «тягне» біль в правому або лівому підребер’ї –це перші сиптоми захворювання КШТ. Щоб позбутися цього дискомфорту невідкладно телефонуйте в «ДокторПРО»! Наші лікарі визначать причину і допоможуть подолати хворобу. На прийомі лікар розмовляє з пацієнтом, оглядає його, а також виконує пальпацію живота. Він визначає час і причини виникнення захворювання, а також з’ясовує характер його протікання.

У разі необхідності ,лікар додатково призначає проведення відеогастроскопії, відеоколоноскопії та призначає аналізи. Часто рекомендують зробити УЗД органів черевної порожнини. Все це дозволяє досліджувати КШТ в цілому та визначити стан підшлункової залози і жовчного міхура.

На основі результатів обстеження лікар встановлює діагноз і рекомендує комплексне лікування. Індивідуально для кожного пацієнта складається терапевтична і реабілітаційна програма. Лікар і пацієнт узгоджують схему лікування, застосування тих чи інших лікарських засобів, а також уточнюють дієту, встановлюють правильний раціон харчування і підбирають відповідні продукти харчування. Протягом усього терапевтичного і реабілітаційного курсу пацієнт знаходиться під наглядом лікаря.

Важливо – в «ДокторПРО» можна здійснити всі види обстеження рекомендовані гастроентерологом: УЗД, відеогастроскопію, відеоколоноскопію та здати аналізи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар