Олександрійка самостійно вирішила викреслити зі списку виборців “зайвих” людей

Жінка помітила зайвих, на її думку, людей у списках виборців на дільниці №35-761 на Кіровоградщині, і вирішила їх самостійно викреслити. Після цього, поліція відвела її у бік, а моральну підтримку жінці почав надавати її син. Поліція відбирає покази у свідків і учасників подій.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Олександрійській новини“.

Жінка, яка є виборцем на дільниці № 350761, повідомила членам комісії, що вона помітила, на її думку зайві прізвища у списку виборців. Тоді у неї і виник конфлікт із членами виборчкому, оскільки вона “емоційно” спілкувалась.

Заступник голови комісії Леонід Чаус повідомив, що ситуація має історію і свого часу, зокрема на попередніх виборах жінка дійсно зверталась із пропозицією прибрати зі списку виборців окремих осіб. Проте на пропозицію звернутись для уточнення списків виборців у державний реєстр виборців, вона, імовірно, не відреагувала, тому у списках змін не відбулося. На думку заступника голови комісії, конфліктмає вирішення тільки завдяки особистій ініціативі виборця, оскільки вносити зміни у списки комісія не має повноважень.

Нагадаємо, станом на 16:00 на виборчих дільницях Кіровоградщини проголосували вже 38,75% виборців. Найбільше – у 102-му округу.

Читайте також: У Кропивницькому чоловік хотів вкрасти бюлетень, інший – голосувати по закордонних документах

Поширити:

Залишити коментар:

коментар