Шестикласник із Кіровоградщини отримуватиме стипендію Президента України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація www.lnu.edu.ua

Шестикласник із Петрівського району отримуватиме стипендію від Президента України. 

“Вітаємо Безщасного Сергія, учня 6 класу Червонокостянтинівської ЗШ І-ІІІ ступенів, якому  Указом Президента України від 08.11.2016 року №493/2016 «Про призначення стипендій Президента України переможцям VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» призначена  дана стипендія строком на один рік. Вітаємо також   Катрук Ірину Миколаївну, учителя української мови та літератури школи, яка виховала в хлопчика любов до рідного  слова, повагу до традицій рідного народу, батьків Сергійка  – Тетяну Валентинівну та Сергія Анатолійовича, які навчили сина бути гідним спадкоємцем своєї родини, люблячим сином рідної землі”, – повідомляє сайт Перівської РДА.

У 2016 році Сергій взяв участь у VІ  Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка  і здобув чотири перемоги: на шкільному, районному, обласному та всеукраїнському рівнях. 21 травня 2016 року під час церемонії нагородження переможців всеукраїнського етапу даного конкурсу, що проходив у м. Каневі, в музеї Тараса Шевченка, маленький переможець першим отримав диплом І ступеня із рук Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич та голови журі конкурсу Дмитра Дроздовського.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар