У міста Кіровоградщини повернули водопостачання

Ілюстративне фото

Після ліквідації наслідків російської ракетної атаки по Кіровоградщині, Світловодськ, Олександрія, Знамʼянка і Кропивницький знову отримують воду. Але споживачів просять економити.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

“Оскільки цього разу ми подавали воду економно і не спустошили сам водогін та систему резервуарів повністю, то вода дійшла до обласного центру доволі швидко” – розповіли на підприємстві.

Відкриття засувок та збалансування водопостачальної системи Кропивницького розпочали учора ввечері. Насосні станції вмикали поступово, поволі підвищуючи тиск, щоб уникнути поривів.

Водопостачання правобережної частини Кропивницього увійшло в стабільний робочий режим. У більшості районів лівобережжя водопостачання також стабільне.

Але через великий розбір води падає тиск у системі і поки не можна запустити насосну станцію «Сегмент», яка постачає воду, зокрема, жителям вулиці Героїв Маріуполя, провулку Експериментальному – це район Катранівки. Туди воду найближчим часом підвезуть цистерною.

Через великий розбір води і нестачу тиску о 7.55 зупинилася насосна станція, яка забезпечує водою багатоповерхівки Новомиколаївки. Фахівці чекають підвищення рівнів води і запускатимуть обладнання знову.

“Ми знову звертаємось до кропивничан з проханням сьогодні заощадливо ставитись до води, щоб ми змогли запустити всі насосні станції, вирівняти тиски, збалансувати цю складну гідросистему і дати всім людям воду!

Ми заповнювали систему дуже повільно, щоб уникнути поривів. Однак наші мережі не нові. Тому, якщо ви бачите на вулиці порив – повідомте, будь ласка, нас” – наголошують у водоканалі.

Номери кол-центру:

  • (0522) 368 368
  • 050 488 86 91,
  • 050 488 86 92,
  • 050 424 65 00,
  • 050 377 47 88,
  • 050 321 54 78,
  • 067 414 41 74,
  • 067 821 18 09.

Нагадаємо,  після російської повітряної атаки основні об’єкти ОКВП «Дніпро-Кіровоград» були  знеструмлені.

Читайте такожУнаслідок ракетної атаки по Кіровоградщині травмовано дитину

Поширити:

Залишити коментар:

коментар