Воїна, який зник безвісти два роки тому, поховають на Кіровоградщині

Компаніївська громада отримала звістку про загибель воїна-земляка Олійника Віталія Леонідовича, стрільця-санітара механізованої роти, який з 22 квітня 2022 року вважався зниклим безвісти.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громади.

Народився Віталій 15 травня 1998 року в селі Перемога Добровеличківського району. У 2014 році закінчив навчання в Живанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. та вступив до Олександрійського педагогічного коледжу імені В.О. Сухомлинського. У 2018 році був призваний на військову строкову службу, яку проходив у місті Львів. З 12 березня 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України.

Воїн оголошений зниклим безвісти після вогневого зіткнення з противником поблизу населеного пункту Новотошківське Луганської області.

У нього залишилися дружина, син та батьки.

Прощання з Героєм відбудеться у неділю, 24 березня. Бажаючих віддати честь людині, яка поклала за нас життя, запрошують вишикуватися у живий коридор о 09:30 від в’їзду в смт Компаніївка (вул. Паркова), Вишнева, Перемоги, Центральна (с. Живанівка) до будинку загиблого (с. Живанівка вул. Гагаріна буд. 23), де відбудеться прощання з Віталієм об 11:00.

Нагадаємо, в суботу, 23 березня, Компаніївська громада попрощається з 21-річним Постним Олександром Миколайовичем. Живий коридор формуватиметься у селі Червоновершка о 09:30 від вул. Набережна до будинку батьків загиблого (dул. Польова буд. 11).

Читайте також: На Кіровоградщині попрощалися з воїном, який загинув у полоні (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар