Олександрівські театрали зібрали кошти на РЕБ для військових

© gur.gov.ua

Колектив народного аматорського театру Центру і культури та дозвілля з Олександрівки передав 11 тисяч гривень Благодійному фонду «Кіровоградщина: ХХІ століття» на придбання РЕБу (радіо електронна безпека) для військових бригади наступу «Рубіж», серед яких служить і їх земляк.

Про це Першій електронній газеті повідомила керівниця театру Леся Король.

З її слів, ці кошти театрали зібрали під час благодійної вистави за твором Степана Васильченка «На перші гулі», прем’єра якої пройшла 1 березня на сцені КЗ «Центр культури та дозвілля». Вони були призначені для потреб наших військових.

«Дізнавшись, що благодійний фонд ініціював збір коштів для придбання РЕбу, вирішили долучитися. Більшість з нас, тих, хто мешкає на більш-менш безпечній території, навіть і не знає, що таке РЕБ. А нашим захисникам це слово добре відоме, бо воно для них – їх захист! Це – не їх забаганка, це – потреба, без якої нашим військовим важко в умовах сучасної війни. Ми повинні їм допомагати», – зазначила Леся Король.

Нагадуємо, долучитися до збору коштів на придбання необхідного обладнання для військових мінометної батареї батальйону «Сила Свободи» бригади наступу «Рубіж» може кожен бажаючий.

Реквізити:

  • Благодійний фонд «Кіровоградщина: ХХІ століття»,
  • код ЄДРПОУ 39694453,
  • рахунок UA 703808050000000026004633534 в UAN в АТ «Райффайзен Банк»,
  • МФО 330805.
  • Картка ПриватБанку 4731 2196 4844 6213.
  • PayPal galinas2006@ukr.net.

Нагадаємо, німецькі переселенці передали дрони для воїнів з Кіровоградщини.

Читайте такожНовоукраїнська ТГ планує залучити понад 11 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар