На Кіровоградщині державних аудиторів не допустили до перевірки укриття ліцею

Аудитори Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області не змогли провести перевірку закупівель робіт із виконання капітального ремонту укриття в ліцеї Вільшанської селищної ради Кіровоградської області.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Державної аудиторської служби України.

Загальна вартість ремонту цього об’єкту становила понад 4 мільйони гривень.

“Роботі аудиторів перешкоджали представники Департаменту капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Тож наразі невідомо, наскільки якісно відремонтовано укриття, чи був ремонт узагалі і чи перебуватимуть учні ліцею у безпеці під час повітряних тривог”,- йдеться у повідомленні пресслужби.

Фахівці Держаудитслужби попередили директора Департаменту Кіровоградської ОДА про відповідальність, передбачену статтею 351-1 Кримінального кодексу України, за невиконання службовою особою законних вимог органу державного фінансового контролю або створення штучних перешкод у його роботі. А також усно повідомили щодо складання Акту про неможливість проведення перевірки закупівель.

Про недопуск до перевірки фахівці Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області поінформували Державну аудиторську службу України, Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області та Кіровоградську обласну державну адміністрацію.

Нагадаємо підрядник привласнив 140 тисяч на ремонті укриття – прокуратура

Читайте також: домашніх тварин дозволили брати в укриття : які обов`язки власників

Поширити:

Залишити коментар:

коментар