Цьогоріч у Кропивницькому планують зробити удвічі більший обсяг ремонтів міських доріг

Програму ремонту доріг у Кропивницькому за 2023 рік виконали, проте є кілька перехідних об’єктів, ремонт яких завершуватимуть цього року.

Про це повідомив заступник міського голови Олександр Вергун на брифінгу сьогодні, 25 січня, інформує Перша електронна газета.

“У минулому році здійснювали поточний і капітальний ремонт об’єктів, визначених Програмою. Капітальний ремонт вулиць Академіка Тамма, Героїв України, Преображенської, проспекту Університетського – незавершений. Поки дозволяла погода, підрядник на них працював, зараз через опади такої можливості немає”, – повідомив Олександр Вергун.

Посадовець зазначив, що через незавершений ремонт у деяких місцях нижній вирівнюючий шар вкладеного покриття місцями має пошкодження. На це звертають увагу містяни у своїх дописах в соціальних мережах і дзвінках на «гарячу лінію».

“Через погодні умови та інтенсивний трафік місцями посипався вирівнюючий шар асфальту, який не встигли накрити основним шаром покриття. Усі ці недоліки зараз фіксують і щойно настануть сприятливі умови, підрядник продовжить виконання робіт, усуватиме аварійні місця по гарантії без додаткового фінансування”, – пояснив заступник міського голови.

За сприятливих погодних умов продовжиться і поточний ремонт доріг. За словами Олександра Вергуна, вибоїни на дорогах ліквідовуватимуть холодним асфальтобетоном, а за сприятливих погодних умов приступлять і до укладання гарячого асфальту. Цього року розраховують зробити удвічі більший обсяг ремонтів міських доріг, адже придбали ще одну установку УЯР. Активна фаза дорожніх робіт розпочнеться у квітні.

Нагадаємо, 200 мільйонів в асфальт чи на армію: що вирішили депутати Кропивницької міськради

Читайте також: дорога у Світловодську на яку витратили 3 мільйони почала руйнуватися після ремонту

Поширити:

Залишити коментар:

коментар