У Кропивницькому за три дні прочистили майже 100 засмічень каналізації

Протягом суботи та неділі 13 і 14 січня у Кропивницькому аварійні бригади водоканалу прочистили 63 колектори каналізаційної мережі в різних районах міста. А в перший робочий день нового тижня – ще 36.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу ОКВП «Дніпро – Кіровоград».

“Навантаження на водопровідно-каналізаційні мережі у вихідні збільшується прогнозовано, оскільки протягом уїк-енду люди частіше користуються і водопроводом, і каналізацією. Тому для працівників водоканалів, які входять до складу ОКВП «Дніпро-Кіровоград», вихідні – це додаткові робочі дні”,- йдеться у повідомленні пресслужби.

Звільнили від засмічень каналізаційні мережі і в Знам‘янці – за вісьмома адресами. Проблеми з каналізацією були і в Світловодську.

Протягом перших трьох днів тижня працівники водоканалів також ремонтували водопровідні мережі. Зокрема – за десятьма адресами у Кропивницькому. Відремонтували трубопровід і припинили виток води за трьома адресами у Світловодську, відновили водопостачання села Подорожнього, усунули аварійну ділянку трубопроводу в Знамʼянці та ліквідували пориви водогону у Смоліному.
Переважна більшість робіт проводилася в складних погодних, а інколи – і в небезпечних умовах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар