Керівництво області розкритикувало роботу керівництва КП “Дніпро-Кіровоград”

Керівництво області зустрілося з діючою командою менеджерів КП “Дніпро-Кіровоград” . Під час зустрічі обговорили  слабкі місця в роботі підприємства.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу голови Кіровоградської ОВА Андрія Райковича.

“Упродовж останніх років, іще до великої війни, одне із стратегічних комунальних підприємств області не відповідає ані запитам споживачів, ані задекларованим обіцянкам стосовно покращення менеджменту і надання якісних послуг з водопостачання і водовідведення. Помітних позитивних результатів після заміни керівників підприємства наразі також немає. Особливо це відчуває місто Кропивницький. Претензії громад, які обслуговує ОКВП, справедливі і актуальні. Мови про підвищення тарифів чи додаткові ресурси з бюджетів ні під час війни, ні за такої якості роботи. Воєнний стан не може бути причиною вкрай неякісної роботи стратегічного комунального підприємства”,- йдеться у повідомленні пресслужби Андрія Райковича.

Команда водоводу отримала завдання в найкоротші терміни розробити та представити чіткий і професійний план виходу з кризи підприємства, надати графік ліквідації великих поривів мереж, насамперед в обласному центрі.

Нагадаємо, жителів Кізельгура під’єднали до водопроводу Первозванівської сільради

Читайте також: одинадцять лабараторій контролюють воду для споживачів “Дніпро-Кіровоград”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар