Жителів Кізельгура під’єднали до водопроводу Первозванівської сільради

© mukachevo.net

Працівники «Дніпро-Кіровоград» під’єднали до мереж Первозванівської сільської ради, в які надходить вода з водозабору «Холодні Ключі», абонентів селища «Кізельгур».

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією підприємства.

Жителі Кізельгуру, як і мешканці сусідньої Завадівки, від початку літа залишалися без стабільного водопостачання через проблеми з фінансуванням та незадовільним станом водогону шахти, яка свого часу забезпечувала людей водою. Мова – про Інгульську шахту державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат», яка розташована на території Первозванівської громади.

Фахівці підприємства спільно з Первозванівською сільською радою восени знайшли технічне рішення і почали постачати воду на Завадівку. Згодом проклали півтора кілометра труб, щоб забезпечити водою і жителів Кізельгура.

Як повідомив головний інженер Кропивницького водоканалу Олександр Атрощенко, роботи виконували власними силами. 700 метрів труб та запірну арматуру надала Первозванівська сільська рада, решту матеріалів забезпечило ОКВП «Дніпро-Кіровоград». Їх отримали від ЮНІСЕФ як благодійну допомогу.

Обслуговуватиме жителів Кізельгура КП «Добробут» Первозванівської сільскої ради.

Нагадаємо, одинадцять лабараторій контролюють воду для споживачів “Дніпро-Кіровоград”.

Читайте також:  Майже 700 метрів трубопроводу замінив водоканал на Новомиколаївці

Поширити:

Залишити коментар:

коментар