Рідина для вейпінгу: важлива інформація

Електронні сигарети, незважаючи на свою популярність, – це досить новий пристрій, принцип роботи якого достатньо простий, але все одно вимагає деяких елементарних навичок. Багато хто переходить на електронні сигарети з метою позбутися поганої звички назавжди. І якщо при покупці звичайних сигарет немає можливості вибрати індивідуальне поєднання смаку та міцності, то електронні сигарети дозволять це зробити.

Як правило, основу рідини для електронних сигарет складають поліетиленгліколь (PEG), пропіленгліколь (PG) і рослинний гліцерин (VG). Всі ці три речовини – вологознімачі. Вони притягують вологу і тому цілком можуть висушити горло, що, у свою чергу, може викликати болючі відчуття. Допомагає від цього вживання великої кількості рідини (наприклад, води або чаю). При цьому нікотину в рідині для електронних сигарет, яка пропонується на https://cloudy.com.ua/ru/catalog/jidkost-dlya-elektronnyh-sigaret, може і не бути зовсім: пристрої ці можна використовувати навіть при застуді, заливаючи настоянку евкаліпта замість заправки.

Що стосується впливу рідкості на організм, то більшість вчених сходяться в одному: вейпінг в рази менш шкідливий, ніж куріння, але і абсолютно безпечним його назвати все ж таки не можна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар